Detail kurzu
Manažer bezpečnosti potravin
Česká společnost pro jakost
Popis kurzu
Základní přehled o metodách a nástrojích používaných v systému managementu kvality v potravinářském průmyslu. Seznámení s požadavky národních i mezinárodních standardů v oblasti bezpečnosti potravin.
Obsah kurzu
Základní definice a pojmy, principy systému managementu kvality PDCA cyklus Smart cíle, základy analýzy rizik Systém HACCP – význam, zavádění, realizace, ověřování vhodnosti systému Systém managementu bezpečnosti potravin dle normy ISO 22000 – hlavní myšlenky, požadavky na dokumentaci Požadavky normy BRC a jejich výklad Požadavky normy IFS a jejich výklad
Cílová skupina
Vedoucím pracovníkům a pracovníkům oddělení kvality potravinářských firem
Odpovědným osobám stravovacích zařízení
Pracovníkům dozorových orgánů
Poradcům systémů managementu kvality v potravinářském průmyslu
Cena pro nečleny: 6 360 Kč bez DPH (7 696 Kč včetně DPH); Cena pro členy: 5 300 Kč (6 413 Kč včetně DPH)
Kontaktní osoba
Jana Kvapilová
+420 221 082 231
kvapilova@csq.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality