Detail kurzu

Základy HACCP a hygienické minimum

Česká společnost pro jakost

Popis kurzu

Základní seznámení s principem systému kritických kontrolních bodů.

Pochopení významu a orientaci v související legislativě.

Znalost používaných odborných termínů.

Obsah kurzu

  • cíle a význam systému HACCP
  • legislativa k systému HACCP
  • definice pojmů v rámci systému HACCP – sedm základních myšlenek systému HACCP, definice jednotlivých pojmů.
  • správná výrobní praxe, provozní hygiena jako základ systému HACCP

Cílová skupina

Pracovníkům potravinářských firem a stravovacích služeb všech typů.

Kurz je vhodný pro řadové pracovníky a odpovědné osoby pro základní seznámení.

Poznámka k ceně

Cena pro nečleny: 2 750 Kč bez DPH (3 328 Kč včetně DPH); Cena pro členy: 2 290 Kč (2 771 Kč včetně DPH)

Kontaktní osoba

Jana Kvapilová
+420 221 082 231
kvapilova@csq.cz

Hodnocení




Organizátor