Detail kurzu

Auditor potravinářských procesů

Česká společnost pro jakost

Popis kurzu

Znalost procesního přístupu s ohledem na specifika potravinářského průmyslu, schopnost efektivně ověřovat kritické body a celkově zvládnout všechny fáze auditu. Získáte odpověď na otázku proč auditovat procesy a proč systémový audit nestačí.

Obsah kurzu

Požadavky na auditory dle ISO 19011 Procesní přístup Příprava na audit Postup auditu Analýza rizik, kontrola kritických bodů v procesu Dokumentace auditu

Cílová skupina

Pracovníkům dozorových orgánů Interním auditorům v potravinářství

Poznámka k ceně

Cena pro nečleny: 4 320 Kč bez DPH (5 227 Kč včetně DPH), Cena pro členy: 3 600 Kč bez DPH (4 356 Kč včetně DPH)

Kontaktní osoba

Jana Kvapilová
+420 221 082 231
kvapilova@csq.cz

Hodnocení




Organizátor