Detail kurzu
Auditor potravinářských procesů
Česká společnost pro jakost
Popis kurzu
Znalost procesního přístupu s ohledem na specifika potravinářského průmyslu, schopnost efektivně ověřovat kritické body a celkově zvládnout všechny fáze auditu. Získáte odpověď na otázku proč auditovat procesy a proč systémový audit nestačí.
Obsah kurzu
Požadavky na auditory dle ISO 19011 Procesní přístup Příprava na audit Postup auditu Analýza rizik, kontrola kritických bodů v procesu Dokumentace auditu
Cílová skupina
Pracovníkům dozorových orgánů Interním auditorům v potravinářství
Cena pro nečleny: 4 320 Kč bez DPH (5 227 Kč včetně DPH), Cena pro členy: 3 600 Kč bez DPH (4 356 Kč včetně DPH)
Kontaktní osoba
Jana Kvapilová
+420 221 082 231
kvapilova@csq.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality