Detail kurzu
Celiakie, intolerance na lepek a bezlepková strava
Středisko vzdělávání s.r.o.
Popis kurzu
Máte naordinovanou bezlepkovou dietu? Nebo připravujete takovou stravu lidem ve vašem okolí? Pak jistě víte, že je třeba mít se na pozoru nejen při výběru potravin, ale také při jejich úpravě, servírování či celkovém plánování jídelníčku. Zde se totiž chyby nepromíjí. Pokud si nejste jisti, jestli děláte vše správně, navštivte náš seminář, kde se na tuto problematiku prakticky zaměříme.
Obsah kurzu
- Patofyziologie střev
- Celiakie jako nemoc
- „Strašák“ zvaný intolerance na lepek
- Bezlepková strava
- zásady a technologické úpravy
- výběr vhodných a nevhodných potravin
- bezlepkové výrobky na trhu
- jak vařit?
- jídelníčky pro děti a dospělé
Cílová skupina
Kurz je určen pro osoby, které musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu, pro výživové poradce nebo také pro širokou veřejnost.
Výstup: osvědčení o účasti Rozsah: 4 vyuč. hodiny
Výukové materiály zdarma.
Kontaktní osoba
Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality