Nenašli jste kurz, který jste hledali?

Zadejte poptávku na vzdělávací služby, která bude rozeslána vzdělávacím společnostem na stránkách kurzy.edumenu.cz.

Zadat poptávku

Nechejte nás hlídat nejvhodnější nabídky za vás!

Klikněte zde, zadejte hlídacího agenta pro vaši oblast a dostávejte nové nabídky z portálu kurzy.edumenu.cz.

Vytvořit agenta

top

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS INFORMAČNÍ POVINNOST SPRÁVNÍCH ORGÁNŮ

24.6.2016

BRNO

1 364 Kč

1 651 Kč s DPH

Nezávazně objednat

Kurz pro veřejnost

Termíny konání

24.6.2016 (11603)

Cena

Cena bez DPH
1 364 Kč
Cena s 21% DPH
1 651 Kč s DPH

Obsah kurzu

Cíl kurzu

Cílem semináře je poskytnout cílové skupině dostatečné znalosti o úpravě ochrany osobních údajů v podmínkách veřejné správy, zejména dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, ovšem s přihlédnutím ke specifické situaci správních orgánů, které mají na druhé straně založenu informační povinnost, zejména na základě z. č. 106/1999 Sb., v platném znění.
Pojednán je vztah k občanskému zákoníku, využita aktuální judikatura a metodika Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Obsah semináře: Ústavní a evropský základ ochrany soukromí
, včetně osobních údajů, a také práva na
informace ve veřejné správě. Soukromoprávní a veřejnoprávní režim ochrany osobních údajů. Principy zákona o ochraně osobních údajů. Práva a povinnosti při zpracování osobních údajů. Úřad pro ochranu osobních údajů a jeho úkoly. Kontrolní a sankční pravomoc Úřadu. Principy zákona o svobodném přístupu k informacím. Specifika poskytování údajů o fyzických osobách. Poskytování osobních údajů podle dalších zákonných úprav (správní řád, zákon o střetu zájmů). Aktuální judikatura. Diskuse, dotazy.

Cílová skupina

Veřejný kurz

Obsahová náplň

Cílem semináře je poskytnout cílové skupině dostatečné znalosti o úpravě ochrany osobních údajů v podmínkách veřejné správy, zejména dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, ovšem s přihlédnutím ke specifické situaci správních orgánů, které mají na druhé straně založenu informační povinnost, zejména na základě z. č. 106/1999 Sb., v platném znění.
Pojednán je vztah k občanskému zákoníku, využita aktuální judikatura a metodika Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Obsah semináře: Ústavní a evropský základ ochrany soukromí
, včetně osobních údajů, a také práva na
informace ve veřejné správě. Soukromoprávní a veřejnoprávní režim ochrany osobních údajů. Principy zákona o ochraně osobních údajů. Práva a povinnosti při zpracování osobních údajů. Úřad pro ochranu osobních údajů a jeho úkoly. Kontrolní a sankční pravomoc Úřadu. Principy zákona o svobodném přístupu k informacím. Specifika poskytování údajů o fyzických osobách. Poskytování osobních údajů podle dalších zákonných úprav (správní řád, zákon o střetu zájmů). Aktuální judikatura. Diskuse, dotazy.

Kategorie

Rychlé odkazy

Kontaktní údaje

Www stránka aktivity
www.tsmvyskov.cz

(Tady najdete více informací o této aktivitě)

Kontakt na organizátora
Ing. Irena Spirová, LL.M
e-mail: info@tsmvyskov.cz

(prosím uveďte www.edumenu.cz jako zdroj informací)

Místo konání

BRNO, učebna firmy TSM, Cejl 62 (světle zelená budova, vchod dvorním traktem, učebna ve 2. poschodí), BRNO, Česko střed

Zobrazit další kurzy

Detail organizátora

Organizátor

TSM, spol. s r.o.

Certifikát ISO
Sídlo Dukelská 117/12, 68201, Vyškov, Česko
Kontakt na společnost Telefon: 517333699
Fax: 517330545
E-mail: tsm@tsmvyskov.cz

(prosím uveďte www.edumenu.cz jako zdroj informací)

Web

Popis činnosti

Vzdělávací agentura (akreditovaná instituce) organizující školení po celé ČR, zejména v Brně, ale i Olomouci, Ostravě, Praze, Plzni a dalších krajských městech.

V nabídce agentury naleznete otevřené semináře pro širokou veřejnost.

Nabídka akcí je rozmanitá s cílem, aby každý z Vás nalezl pro sebe vhodný seminář. Aktivity agentury jsou však i v oblasti zakázkových, firemních školení „ šitých“ na míru dle přání zákazníka.

Semináře jsou vždy realizovány externími lektory, předními odborníky v dané oblasti.

Více informací: www.tsmvyskov.cz

Reference (naši top klienti)

  • Magistrát města Brna
  • Brammer Czech a. s.
  • Student agency
  • Jihočeský kraj
  • Statutární město Ostrava
  • Statutární město Olomouc
  • ABB, s. r. o.
  • SOŠ Blansko
  • Home Credit a. s.

Objednávka online

Začátek zprávy

Dobrý den,
na stránkách "kurzy.edumenu.cz" jsem našel vaši aktivitu "OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS INFORMAČNÍ POVINNOST SPRÁVNÍCH ORGÁNŮ", která se zobrazí na linku:
http://kurzy.edumenu.cz/d-176989/ochrana-osobnich-udaju-versus-informacni-povinnost-spravnich-organu-kurz-brno

Prosím kontaktujte mne co nejdříve, zda je možné přihlásit se na tuto aktivitu s následujícími údaji:

Údaje:

Vyžádání informací

Začátek zprávy

Dobrý den,
na stránce kurzy.edumenu.cz jsem našel OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS INFORMAČNÍ POVINNOST SPRÁVNÍCH ORGÁNŮ "http://kurzy.edumenu.cz/d-176989/ochrana-osobnich-udaju-versus-informacni-povinnost-spravnich-organu-kurz-brno". Prosím o odpověď na následující otázku:

 

Přihlásit se na kurz Kontaktovat organizátora