Detail kurzu
Hygiena potravin a veřejného stravování, hygienické minimum pro pracovníky stravovacích služeb, předpisy a změny platné pro rok 2016
ANAG, spol. s r.o.
Popis kurzu
Ředitelka odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání vás podrobně seznámí s danou problematikou.
Obsah kurzu
- základní pojmy v hygieně potravin
- Evropská legislativa – potravinové právo
- národní legislativa
- provozní a osobní hygiena
- onemocnění z potravin – alimentární onemocnění
- diskuze – odpovědi na dotazy
Účastníci semináře obdrží pracovní podklady vypracované lektorem a „Osvědčení o účasti“.
Cílová skupina
Určen pro pracovníky zařízení stravovacích služeb (hotely, restaurace, penziony poskytující snídaně, kiosky, závodní kuchyně a jídelny, školní kuchyně – střední a vysoké školy, domovy důchodců, dětské domovy, věznice, nemocnice apod.)
Kontaktní osoba
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality