Detail kurzu

Hygiena potravin a veřejného stravování, hygienické minimum pro pracovníky stravovacích služeb, předpisy a změny platné pro rok 2016

ANAG, spol. s r.o.

Popis kurzu

Ředitelka odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání vás podrobně seznámí s danou problematikou.

Obsah kurzu

  • základní pojmy v hygieně potravin
  • Evropská legislativa – potravinové právo
  • národní legislativa
  • provozní a osobní hygiena
  • onemocnění z potravin – alimentární onemocnění
  • diskuze – odpovědi na dotazy

Účastníci semináře obdrží pracovní podklady vypracované lektorem a „Osvědčení o účasti“.

Cílová skupina

Určen pro pracovníky zařízení stravovacích služeb (hotely, restaurace, penziony poskytující snídaně, kiosky, závodní kuchyně a jídelny, školní kuchyně – střední a vysoké školy, domovy důchodců, dětské domovy, věznice, nemocnice apod.)

Hodnocení




Organizátor