Detail kurzu

Popis kurzu

Kurz je určen všem zájemcům, kteří chtějí získat nové informace o zpracování žitné mouky, její kvalitě a podstatě pečení kváskového chleba, chtějí si rozšířit svoje znalosti a odbornost.

Obsah kurzu

Obsah kurzu:

Kvalita vstupní suroviny – vliv cereálií na výživovou bilanci Legislativa – právní předpisy Pekařská jakost žitné mouky Biochemické procesy probíhající při zrání těsta Biochemické procesy v průběhu pečení Vady chleba

Praxe:

Praktická výroba kváskového chleba a příprava kvásku

Rozsah kurzu: 1 den (6 hodin)

Cílová skupina

Kurz je určen pro ty, co s pekařskými výrobky pracují, i milovníky kvalitního pečiva, kteří se o tomto oboru chtějí dozvědět více.

Kontaktní osoba

Zdeňka Šobová
+420 545 135 218
odov.icv@mendelu.cz

Hodnocení




Organizátor