Detail kurzu

Označování potravin pro začínající

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Cílem kurzu je získání základních informací nutných pro úspěšnou přípravu označení potravin.

Seznámíte se se základní potravinářskou legislativou, jejími požadavky a získáte přehled o zdrojích potřebných informací.

Budou vám vysvětleny základní pojmy, princip označování potravin a specifické požadavky vybraných skupin potravin (podle požadavků účastníků školení).

Očekávat můžete praktické příklady aplikace jednotlivých požadavků s ohledem na výklad dozorových orgánů a případové studie nejčastějších chyb na obalech.

Obsah kurzu

  • funkce a význam označení potravin,
  • úvod do související legislativy,
  • základní povinné údaje dle nařízení EU č. 1169/2011 – komentář a praktické příklady,
  • komoditní vyhlášky (zaměřeno podle požadavků účastníků školení),
  • výživové údaje,
  • speciální označování potravin živočišného původu,
  • dozor nad označováním potravin, přestupky, sankce.

Dotazy a diskuze.

Cílová skupina

Pro pracovníky firem zabývajících se obchodem s potravinami či jejich výrobou. Kurz je vhodný pro ty, kteří budou připravovat označení potravin, zejména:

  • asistenti oddělení kvality,
  • referenti dovozu potravin,
  • pracovníci marketingu,
  • překladatelé,
  • správci e-shopů ad.
Poznámka k ceně

kód: 1807040 - 2 290 Kč + DPH Základní cena, kód: 180704A - 4 351 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180704B - 6 183 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180704C - 7 786 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor