Detail kurzu

Systémy bezpečnosti potravin – jejich principy a požadavky

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Cílem semináře je seznámit vás s principem a požadavky systémů bezpečnosti potravin (systém HACCP, standardy BRC, IFS, FSSC 22000). Získáte informace, které vám umožní orientovat se v požadavcích systémů. Budou probrány postupy udržování efektivního systému bezpečnosti potravin, aktuální přístupy k požadavkům standardů IFS a BRC, bude představeno nové schéma IFS.

Obsah kurzu

  • cíle a význam systémů bezpečnosti potravin,
  • dělení systémů, pojmy v rámci systémů,
  • základní požadavky systémů bezpečnosti potravin se zaměřením na BRC, IFS (odpovědnost vrcholového vedení, systém řízení bezpečnosti a kvality, řízení zdrojů, výrobní proces, měření, analýzy, zlepšování, obrana potravin),
  • certifikace.

Dotazy a diskuze.

Cílová skupina

Seminář je určen jak pro pracovníky společností, které zvažují zavedení a certifikaci systému bezpečnosti potravin, tak pro pracovníky společností, které mají systém podle některé z norem již zaveden. Zejména pak pro pracovníky zodpovědné za kvalitu a hygienu, pro vedoucí a členy týmu HACCP, pro interní auditory.

Poznámka k ceně

kód: 1805690 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 180569A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180569B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180569C - 7 446 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor