Detail kurzu

Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v požadavcích na zajišťování bezpečnosti potravin, v problematice systému HACCP.

Budou probrány jednotlivé principy systému HACCP, postupy udržování efektivního systému.

Získáte informace z oblasti mikrobiologie a informace o nejčastějších chybách při udržování systému HACCP.

Obsah kurzu

  • přehled potravinářské legislativy,
  • mikrobiologie potravin,
  • nebezpečí z potravin,
  • souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),
  • struktura systému HACCP (postup zavádění),
  • ověřování systému,
  • zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami.

Cílová skupina

Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou zodpovědní za bezpečnost potravin. Zejména pak pro vedoucí pracovníky, stávající i nové členy týmu HACCP.

Poznámka k ceně

kód: 1902240 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 190224A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190224B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190224C - 7 446 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor