Detail kurzu

Aktuality pro výrobce potravin a obalů v roce 2019

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Na semináři se dozvíte informace o platné evropské a české legislativě pro výrobce potravin a výrobce potravinářských obalů a o novinkách, které jsou na úrovni EK diskutovány. Seznámíte se s dostupnými zdroji informací o aktuální a připravované legislativě. Odnesete si přehled vybraných předpisů a novelizací EU a ČR. Získáte informace o vztahu standardů bezpečnosti potravin a obalů k legislativním požadavkům EU a ČR.

Obsah kurzu

  • zdroje informací o evropské a české legislativě pro výrobce potravin a výrobce obalů určených pro styk s potravinami,
  • systém rychlého varování (RASFF),
  • legislativa ČR a EU pro výrobce potravin a obalových materiálů – vybrané předpisy,
  • připravované novely a diskutovaná témata na úrovni EU,
  • potraviny nového typu (nové potraviny) – dle nařízení (EU), 2015/2283 s účinností od 1. 1. 2018 a prováděcí nařízení,
  • standardy bezpečnosti potravin a obalů (HACCP, BRC, IFS, FSSC 22000) a jejich vztah k legislativním požadavkům EU a ČR.

Dotazy a diskuze.

Cílová skupina

Seminář je určen zejména pro pracovníky firem, které se zabývají výrobou potravin a obalových materiálů určených pro kontakt s potravinami.

Kurz je vhodný zejména pro:

  • manažery kvality,
  • certifikační manažery,
  • pracovníky oddělení kvality a vývojových oddělení,
  • technology,
  • pracovníky zodpovědné za potravinářskou a obalovou legislativu.
Poznámka k ceně

kód: 1902950 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 190295A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190295B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190295C - 7 446 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor