Detail kurzu
Aktuality pro výrobce potravin a obalů v roce 2019
1. VOX a.s.
Popis kurzu
Na semináři se dozvíte informace o platné evropské a české legislativě pro výrobce potravin a výrobce potravinářských obalů a o novinkách, které jsou na úrovni EK diskutovány. Seznámíte se s dostupnými zdroji informací o aktuální a připravované legislativě. Odnesete si přehled vybraných předpisů a novelizací EU a ČR. Získáte informace o vztahu standardů bezpečnosti potravin a obalů k legislativním požadavkům EU a ČR.
Obsah kurzu
- zdroje informací o evropské a české legislativě pro výrobce potravin a výrobce obalů určených pro styk s potravinami,
- systém rychlého varování (RASFF),
- legislativa ČR a EU pro výrobce potravin a obalových materiálů – vybrané předpisy,
- připravované novely a diskutovaná témata na úrovni EU,
- potraviny nového typu (nové potraviny) – dle nařízení (EU), 2015/2283 s účinností od 1. 1. 2018 a prováděcí nařízení,
- standardy bezpečnosti potravin a obalů (HACCP, BRC, IFS, FSSC 22000) a jejich vztah k legislativním požadavkům EU a ČR.
Dotazy a diskuze.
Cílová skupina
Seminář je určen zejména pro pracovníky firem, které se zabývají výrobou potravin a obalových materiálů určených pro kontakt s potravinami.
Kurz je vhodný zejména pro:
- manažery kvality,
- certifikační manažery,
- pracovníky oddělení kvality a vývojových oddělení,
- technology,
- pracovníky zodpovědné za potravinářskou a obalovou legislativu.
kód: 1902950 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 190295A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190295B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190295C - 7 446 Kč + DPH
Kontaktní osoba
Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality