Detail kurzu

Potravinářské podvody a falšování potravin

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Na semináři se dozvíte informace o historii i současnosti potravinářských podvodů týkajících se potravin a potravinářských obalů, které jsou ekonomicky motivované a představují riziko pro zdraví spotřebitele. Seznámíte se s legislativními požadavky ve vztahu k falšování potravin, klamání spotřebitele a připravovanými řešeními na evropské úrovní na téma dvojí kvalita potravin. Dále se seznámíte s požadavky standardů bezpečnosti potravin a obalů ve vztahu k potravinářským podvodům. Získáte praktické rady jak sestavit, zavést a udržovat plán zmírnění rizika potravinářských podvodů, včetně zásad posuzování zranitelnosti produktu a posuzování zranitelnosti dodavatele.

Obsah kurzu

  • historie a současnost potravinářských podvodů,
  • legislativní rámec ve vztahu k falšování potravin a klamání spotřebitelů,
  • požadavky standardů bezpečnosti potravin (BRC, IFS, FSSC 22000),
  • hlavní body přípravy, zavádění a udržování plánu zmírnění rizika potravinářských podvodů,
  • příklady posouzení zranitelnosti, sestavení plánu zmírnění a jeho přezkoumání (pro potraviny a obalové materiály).

Dotazy a diskuze.

Cílová skupina

Seminář je určen zejména pro pracovníky firem, které se zabývají výrobou potravin. Dále je vhodný i pro pracovníky společností vyrábějících obaly, které jsou určené pro potravinářský průmysl.

Je vhodný zejména pro:

  • manažery kvality,
  • představitele vedení pro systémy kvality a bezpečnosti potravin,
  • vedoucí a členy týmu HACCP,
  • pracovníky oddělení kvality, vývojových oddělení a nákupu surovin a obalů,
  • interní auditory.
Poznámka k ceně

kód: 1902930 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 190293A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190293B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190293C - 7 446 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor