Detail kurzu

Popis kurzu

Získání návodu pro implementaci požadavků do vlastních systémů managementu bezpečnosti potravin, přehled o požadavcích na audity prováděné nezávislou certifikační organizací nebo maloobchodními řetězci.

Obsah kurzu

  • Seznámení s požadavky standardu obchodních řetězců, specifické požadavky
  • Stručný přehled požadavků všech kapitol
  • Požadavky na dokumentaci, osobní a provozní hygienu, ochranu produktu, stav strojního a zařízení budov
  • Vztah k legislativním požadavkům – přehled potravinové legislativy ČR a EU
  • Diskuse nad realizací a uplatňování některých požadavků v praxi
  • Diskuse, aplikovatelnost prvků v různých oborech potravinářské vý­roby
  • Průběh certifikačních auditů/hodnocení

Účastníci obdrží osvědčení o absolvování kurzu.

Cílová skupina


Kontaktní osoba


+420 606 740 848
cqm@email.cz

Hodnocení




Organizátor