Detail kurzu

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-Score

Verlag Dashöfer, nakladatelství, spol. s r. o.

Popis kurzu

Výživové označení Nutri-Score převádí nutriční hodnotu potravinového produktu do jednoduchého kódu skládajícího se z 5 písmen (A, B, C, D, E) a barev od zelené do červené. Systém se používá zejména v západní části Evropy, kde je dobrovolný či povinný. Řada institucí volá po jeho zakotvení do evropské legislativy. Mnozí ale považují takovéto výživové hodnocení potravin za příliš zjednodušující. Proto byl původní obecný algoritmus výpočtu novelizován, aby se do hodnocení zahrnuly i další faktory.

Cílová skupina

Seminář je určen pro zájemce o obor potravinářství.

Kontaktní osoba


+420 222 539 301
info@kursy.cz

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat