Detail kurzu

Umělá inteligence jako asistent ve veřejné správě aneb nebuď lama, nauč se používat AI

AQE advisors, a.s.

Popis kurzu

Umělá inteligence již není jen doménou vědců a technologických nadšenců. Vstupuje do našich kanceláří, přináší nové možnosti. Jak ji využít ve svůj prospěch? Jaké jsou její základy a principy? A co etika a soukromí v nové digitální éře?

Obsah kurzu

V kurzu pro začátečníky se ponoříme do světa umělé inteligence (AI), zaměříme se na její základní možnosti a ukážeme si, jak můžete začít AI využít ve svůj prospěch. Budeme hovořit o praktickém využití, etických aspektech a o ochraně soukromí při používání AI technologií, abychom zajistili, že jejich využívání bude nejen efektivní, ale i etické a bezpečné. Zjistíte v jakých činnostech se AI může stát vaším asistentem již nyní a  jak se tyto technologie mohou vyvíjet v nadcházejících letech. První část kurzu je věnována teoretickým základům fungování AI a jejímu vlivu na naše životy a práci. V dalších částech se již více prakticky zaměříme na generování a zpracování textu a na další nástroje, které umožňují například práci s tabulkami, prezentacemi, grafikou atp.

Obsah workshopu:

  • Porozumění základům AI: seznámíme vás s teoretickými základy fungování umělé inteligence, získáte přehled, jak generativní AI transformuje pracovní prostředí ve veřejné správě a jaké přináší nové možnosti pro efektivnější přístup k práci.
  • Generování textů a obrázků: naučíte se efektivně používat generativní AI pro úkoly typické pro vaši pracovní roli.
  • Nástroje pro analýzu dat, automatizaci rutinních úloh či zpracování dokumentů: příklady jejich úspěšné implementace.
  • Diskuze: jaké příležitosti a omezení jsou spojené s využíváním AI, včetně nezbytných bezpečnostních a etických zásad.

Z workshopu odejdete s motivací dále objevovat a využívat možnosti generativní umělé inteligence, a získáte tak cennou výhodu pro práci ve zrychlujícím se světě.

Cílová skupina

Cílová skupina pro toto školení o umělé inteligenci (AI) zahrnuje zejména začátečníky a osoby s omezenými předchozími zkušenostmi s AI, kteří mají zájem porozumět jejím základům a možnostem využití v praxi. Školení je ideální pro:

  • Profesionály z různých oborů – zaměstnance firem, veřejné správy a neziskových organizací, kteří chtějí pochopit, jak může AI zefektivnit jejich pracovní procesy, automatizovat rutinní úkoly a přinést inovace do jejich pracovního prostředí.
  • Malé podnikatele a startupisty – jednotlivce a týmy na počátku podnikání, kteří hledají způsoby, jak využít AI k zefektivnění operací, zlepšení produktů a služeb a nabídnout inovativní řešení svým zákazníkům.
  • Studenty a akademiky – osoby ve vzdělávání, které mají zájem o AI a její aplikace, chtějí rozšířit své znalosti a získat dovednosti relevantní pro budoucí kariéru v rychle se vyvíjejícím technologickém prostředí.
  • Zájemce o osobní rozvoj – jednotlivce s vášní pro technologie, kteří se chtějí naučit nové dovednosti, porozumět možnostem AI a využít je pro osobní projekty, zájmové činnosti nebo ke zlepšení své kariéry.
  • Vedoucí pracovníky a manažery – rozhodovatele, kteří chtějí zjistit, jak může AI přispět k rozvoji jejich týmů a organizací, a hledají způsoby, jak integrace AI do pracovních procesů může zlepšit výkon a inovace.
Poznámka k ceně

Občerstvení, oběd, neomezené slazené nápoje, káva, čaje a zařazení do soutěž o iPhone

Kontaktní osoba


774004647
sedlacek@aqe.cz

Hodnocení




Organizátor