Detail kurzu
Označování potravin pro začínající
1. VOX a.s.
Popis kurzu
Cílem kurzu je získání základních informací nutných pro úspěšnou přípravu označení potravin.
Seznámíte se se základními potravinářskou legislativou, jejími požadavky a získáte přehled o zdrojích potřebných informací.
Budou vám vysvětleny základní pojmy, princip označování potravin a specifické požadavky vybraných skupin potravin (podle požadavků účastníků školení).
Očekávat můžete praktické příklady aplikace jednotlivých požadavků s ohledem na výklad dozorových orgánů a případové studie nejčastějších chyb na obalech.
Obsah kurzu
- funkce a význam označení potravin,
- úvod do související legislativy,
- základní povinné údaje dle nařízení EU 1169/2011 – komentář a praktické příklady,
- komoditní vyhlášky (zaměřeno podle požadavků účastníků školení),
- výživové údaje,
- speciální označování potravin živočišného původu,
- dozor nad označováním potravin, přestupky, sankce.
Dotazy a diskuze.
Cílová skupina
Pro pracovníky firem zabývajících se obchodem s potravinami či jejich výrobou. Kurz je vhodný pro ty, kteří budou připravovat označení potravin, zejména:
- asistenti oddělení kvality,
- referenti dovozu potravin,
- pracovníci marketingu,
- překladatelé,
- správci e-shopů ad.
kód: 1705990 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 170599A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 170599B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 170599C - 7 446 Kč + DPH
Kontaktní osoba
Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality