Detail kurzu
Hygienické minimum • hygiena veřejného stravování • zásady správné výrobní a hygienické praxe
ANAG, spol. s r.o.
Popis kurzu
Ředitelka odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání vás podrobně seznámí s danou problematikou.
Obsah kurzu
- platná legislativa v oblasti potravinového práva
- správná výrobní a hygienická praxe v provozovnách stravovacích služeb
- osoby provádějící činnosti epidemiologicky závažné – zásady osobní hygieny
- zásady provozní hygieny v provozovně stravovacích služeb
- HACCP
- druhy kontaminace potravin – ochrana před jejich vznikem v provozovně stravovacích služeb
- diskuze – odpovědi na dotazy
Účastníci semináře obdrží „Osvědčení o účasti“ a pracovní materiály vypracované lektorem.
Cílová skupina
Určen pro pracovníky v potravinářských provozech, veřejná stravovací zařízení – restaurace apod., pro stravovací zařízení středních a vysokých škol, učiliště, vojenská zařízení, věznice, nemocnice, domovy apod.
Kontaktní osoba
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality