Detail kurzu

Lektor dalšího vzdělávání - rekvalifikace včetně autorizované zkoušky z profesní kvalififkace (akreditace MŠMT ČR)

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Rekvalifikační kurz je určen všem, kteří chtějí získat schopnosti a dovednosti pro práci lektora dalšího vzdělávání. Vhodné také pro interní školitele ve firmách, pro osoby, které se již zabývají vzdělávací či poradenskou činností a pro všechny, kdo by rádi předali své znalosti ostatním, ale nemají potřebnou odvahu, profesní kompetence a zkušenosti. Součástí kurzu je také tvorba vlastní vzdělávací akce pod vedením zkušeného odborníka.

Obsah kurzu

Profil absolventa: Absolvent umí vytvářet a samostatně realizovat jednodenní semináře i dlouhodobé vzdělávací programy. Je schopen vzdělávat zaměstnance firem, stejně jako veřejnost. Umí vytvářet vzdělávací plány, časový harmonogram, strukturu kurzů i učební plány včetně přidělování kompetencí. Dovede stanovit vzdělávací potřeby účastníků a tomu přizpůsobit plánovanou akci. Ovládá prezentaci učiva s využitím interaktivních přístupů a moderních metod výuky. Absolvent získá také znalosti verbální a neverbální komunikace, zlepší svůj projev, bude umět řešit problémy a naučí se, jak motivovat účastníky kurzů.

Rozsah kurzu: celkem 100 hodin + zkouška z profesní kvalifikace

Kvalifikační a vstupní předpoklady: plnoletost, středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou, základní znalost obsluhy osobního počítače

Zkouška: kurz je zakončen zkouškou z profesní kvalifikace Lektor dalšího vzdělávání, PK 75–001-T

Výstupní doklady: Osvědčení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu; Osvědčení o získání profesní kvalifikace „Lektor dalšího vzdělávání“

Akreditace MŠMT ČR: MSMT-29902/2014–1/789

Cílová skupina

Vhodné také pro interní školitele ve firmách, pro osoby, které se již zabývají vzdělávací či poradenskou činností a pro všechny, kdo by rádi předali své znalosti ostatním.

Certifikát Na konci kurzu obdržíte: Osvědčení o absolvování kurzu s celostátní platností. Poznámka k ceně

V ceně výukové materiály.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor