Detail kurzu

SAFe® Advanced Scrum Master (SASM)

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

Scaled Agile Framework (SAFe®) pomáhá podnikům řešit významné výzvy vývoje, dodávání softwaru a systémů podnikové třídy v co nejkratším udržitelném čase. Jedná se o online, volně dostupnou znalostní bázi osvědčených vzorců pro implementaci softwaru a systémů Lean-Agile v podnikovém měřítku.

SAFe synchronizuje spolupráci a poskytování pro velký počet agilních týmů. Škálovatelný a konfigurovatelný SAFe umožňuje každé organizaci přizpůsobit jej vlastním obchodním potřebám. Podporuje menší řešení pro 50–125 zaměstnanců i složité systémy, které vyžadují tisíce lidí.

SAFe Advanced Scrum Master (SASM) je vedoucí pracovník, který má širší, systémový pohled na roli Scrum Master a poskytuje integrované postupy pro usnadnění práce více týmů, programů a podniků. Pokročilí Scrum Masters rozumí Agile a Scrum anti-vzorcům a usnadňují interakce mezi týmy pro podporu provádění programu a neustálé zlepšování. Poskytování těchto zkušeností a vedení zaměstnanců pomáhá týmům zlepšit kvalitu práce, což vede k soudržným, vysoce výkonným týmům Lean-Agile, které přinášejí trvalou hodnotu.

Kurz zahrnuje usnadnění interakcí mezi týmy na podporu realizace programu a neúnavného zlepšování. Vylepšuje paradigma Scrumu o úvod do škálovatelného inženýrství a postupů DevOps; použití Kanbanu k usnadnění toku hodnoty; a podpora interakcí s architekty, produktovým managementem a dalšími kritickými zainteresovanými stranami v širších programových a podnikových kontextech.

Kurz nabízí použitelné nástroje pro budování dobře fungujících týmů a zkoumá praktické způsoby řešení Agile a Scrum anti-vzorců v podniku.

Účast na kurzu připraví účastníky na složení zkoušky a získání certifikace pro SAFe® Advanced Scrum Master (SASM).

„Školicí kurz SAFe® nabízený společností Architecture Center Ltd je poskytován na základě smlouvy o partnerském programu Scaled Agile, Inc. a je v souladu s požadavky licenční smlouvy Scaled Agile, Inc. Společnost EDU Trainings s.r.o. propaguje tento kurz pro Architecture Center Ltd.”.

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat