Detail kurzu

SAFe® Lean Portfolio Management

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

S Lean Portfolio Management (LPM) může podnik SAFe sladit strategii a realizaci při zachování toku hodnoty a inovací. Jako jedna z pěti klíčových kompetencí štíhlého podniku je LPM přesně to, co potřebujete, abyste svou společnost dostali na správnou cestu. Prohlubte své znalosti o správě portfolia a využijte své dovednosti.

Toto školení (dvoudenní interaktivní kurz) vám poskytne znalosti potřebné k organizaci kolem hodnoty pro optimální obchodní výsledky, implementaci řízení portfolia programu Lean-Agile, řízení a rozpočtování. Naučíme vás také používat a implementovat systém Portfolio Kanban pro urychlení toku hodnot do programů. Naučte se vše o nastavení, sladění a implementaci několika projektů současně a ujistěte se, že všechny do sebe zapadají jako součást jednoho celku zaměřeného na dosažení strategických cílů.

Odejdete s důkladným pochopením toho, jak principy a postupy urychlují tok hodnot a podporují řízení portfolia programu Lean-Agile, řízení, rozpočtování a kapitalizaci softwaru a získáte zdroje, které potřebujete k implementaci řízení portfolia Lean-Agile.

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat