Detail kurzu

ITIL® 4 Specialist: Sustainability In Digital & IT + exam

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

Kurz ITIL® 4 Specialist: Sustainability in Digital and IT je třídenní kurz založený na sylabu od společnosti AXELOS. Kurz poskytuje praktické dovednosti nezbytné k tomu, aby organizace mohla poskytovat hodnotu zavedením udržitelných postupů. S pomocí pojmů a terminologie ITIL® 4, aktivit, cvičení a příkladů zahrnutých v kurzu získáte relevantní znalosti pro složení certifikační zkoušky ITIL® 4 Specialist: Sustainability in Digital and IT.

Tento kurz zkoumá, jak mohou servisní organizace řešit výzvy udržitelnosti týkající se jejich digitálních a IT strategií, taktik a operací; se zaměřením na ITIL Service Value Chain a postupy ITIL. Zaměřuje se na roli IT a digitálně podporovaných služeb v životním prostředí a zároveň zkoumá možnosti, jak jej pozitivně ovlivnit přijetím a podporou udržitelného a etického chování a myšlení, které přesahuje jednotlivce a má dopad na podniky na organizační úrovni.

Kurz zdůrazňuje klíčové kompetence a schopnosti v oblasti udržitelnosti, které by servisní organizace měly rozvíjet a budovat kapacity ve svých týmech pro řešení současných a budoucích výzev udržitelnosti. Zahrnuje také poskytnutí rámce na podporu organizací během nákupu a činností dodavatelského řetězce, což může napomoci interakcím napříč dodavatelským řetězcem při uplatňování udržitelného IT.

EDU Trainings je oficiální akreditovanou školicí organizací ITIL® (ATO). ITIL® je registrovaná ochranná známka společnosti AXELOS Limited, používaná se svolením společnosti AXELOS Limited. Všechna práva vyhrazena.

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat