Detail kurzu

ITIL® 4 Specialist: Drive Stakeholder exam

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

Cílem zkoušky ITIL 4 Drive Stakeholder Value je posoudit, zda kandidát dokáže prokázat dostatečné porozumění a aplikaci ITIL 4 na všechny typy zapojení a interakce mezi poskytovatelem služeb a jejich zákazníky, uživateli, dodavateli a partnery. Kvalifikace ITIL 4 Drive Stakeholder Value je jedním z předpokladů pro jmenování ITIL 4 Managing Professional, který posuzuje praktické a technické znalosti kandidátů o tom, jak provozovat úspěšné, moderní služby, týmy a pracovní postupy s podporou IT.
Toto je oficiální certifikační zkouška od společnosti AXELOS a jejího zkušebního institutu PeopleCert. ITIL® je registrovaná ochranná známka společnosti AXELOS Limited, používaná se svolením společnosti AXELOS Limited. Všechna práva vyhrazena.
Struktura zkoušky

40 otázek
Multiple choice (výběr z více možností odpovědí)
K úspěšnému složení je potřeba získat 28 bodů ze 40 (70 %)
90 minut
Closed book (bez materiálů)

Retake (opravný pokus)
Pokud dojde k neúspěšnému výsledku prvního testu, opakujte zkoušku a poté se aktivuje možnost opakování zkoušky. Jakmile budou k dispozici vaše oficiální výsledky zkoušky, budete informováni e-mailem, abyste si naplánovali opravnou zkoušku. Bude probíhat prostřednictvím online proctoringu, který vám nabízí flexibilitu, abyste si jej mohli vzít z domova nebo kanceláře v době, kdy vám to bude vyhovovat. Na přípravu a složení opravné zkoušky máte až 6 měsíců od data první zkoušky.

Cílová skupina

Modul ITIL 4 Specialist: Drive Stakeholder Value je určen pro IT profesionály, kteří podporují vztahy se zainteresovanými stranami, aby spoluvytvářeli hodnotu. Drive Stakeholder Value přináší prospěch každému, kdo řídí cesty, zkušenosti nebo očekávání zákazníků.
Certifikát Na dotaz.
Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat