Detail kurzu

ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve exam

EDU Trainings s.r.o.

Popis kurzu

Toto je oficiální certifikační zkouška od společnosti AXELOS a jejího zkušebního institutu PeopleCert. ITIL® je registrovaná ochranná známka společnosti AXELOS Limited, používaná se svolením společnosti AXELOS Limited. Všechna práva vyhrazena.
Struktura zkoušky

40 otázek
Multiple choice (výběr z více možností odpovědí)
K úspěšnému složení je potřeba získat 28 bodů ze 40 (70 %)
90 minut
Closed book (bez materiálů)

Retake (opravný pokus)
Pokud dojde k neúspěšnému výsledku prvního testu, opakujte zkoušku a poté se aktivuje možnost opakování zkoušky. Jakmile budou k dispozici vaše oficiální výsledky zkoušky, budete informováni e-mailem, abyste si naplánovali opravnou zkoušku. Bude probíhat prostřednictvím online proctoringu, který vám nabízí flexibilitu, abyste si jej mohli vzít z domova nebo kanceláře v době, kdy vám to bude vyhovovat. Na přípravu a složení opravné zkoušky máte až 6 měsíců od data první zkoušky.

Cílová skupina

Modul ITIL 4 Strategist: Direct, Plan and Improve je pro každého, kdo potřebuje sladit cíle svého týmu s organizační strategií. Poskytuje také návod, jak začlenit neustálé zlepšování do organizační kultury. Direct, Plan and Improve pomáhá s plánováním práce, zlepšováním produktů a řízením změn.
Certifikát Na dotaz.
Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat