Detail kurzu

Prevence syndromu vyhoření v sociálních službách - akreditace MPSV ČR

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Jste jako tělo bez duše nebo se při své práci setkáváte se s klienty, kteří rezignovali na život? Jsou jako tělo bez duše? S největší pravděpodobností mají syndrom vyhoření! Přijďte navštívit náš seminář a zjistěte, jak tyto lidi uvést zpátky do života!

Obsah kurzu

Obsah školení:

  • Úvod do problematiky
  • Vymezení základních pojmů
  • Rizikové faktory v zaměstnání
  • Osobnostní rizikové faktory
  • Prevence
  • Metody prevence, praktický nácvik

Rozsah: 8 vyuč. hod. (2 semináře), v čase od 16:00 do 19:15

Výstup: Akreditované osvědčení o absolvování kurzu s celostátní platností

Školení Vám bude uznáno do dalšího vzdělávání pracovníků v soc. službách v rozsahu 8 hodin.

Syndrom vyhoření, téma, které se může v určitou chvíli týkat každého člověka pracujícího v sociálních službách. Seznamte se s jeho příznaky, rizikovými faktory, prevencí či možnostmi pomoci. Budete schopni rozpoznat syndrom vyhoření na sobě i na svých spolupracovnících. Buďte aktivní a „neusněte na vavřínech“. Staňte se neohroženými pracovníky a mějte ze svého povolání stále radost. Vaše psychické rozpoložení ovlivní nejen Vás, ale také Vaše kolegy a hlavně Vaše klienty. Pozitivní atmosféra dokáže rozjasnit i pochmurný den.

Cílová skupina

Seminář je určen širokému spektru lidí. Jednak se mohou přihlásit pracovníci v sociálních službách, kteří se mohou setkat s klienty, kteří trpí tímto syndromem, ale také se mohou přihlásit všichni ostatní, které tato problematika zajímá a chtějí se poučit, jak bojovat proti syndromu vyhoření.

Poznámka k ceně

AKČNÍ CENA! Seminář v termínu 13.11.-15.11.2017 nabízíme za 988 Kč (sleva 24%). Pro její uplatnění zadejte do přihlášky slevový kód PSSsem8D. V ceně výukové materiály.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor