Detail kurzu

Člen první pomoci - rekvalifikace (akreditace MŠMT ČR)

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Chcete umět zachránit lidský život pro případ, že se naskytnete vy nebo někdo ve vašem okolí v ohrožení života? Absolvujte náš rekvalifikační kurz! Vše potřebné se naučíte nejen teoreticky, ale hlavně prakticky!

Obsah kurzu

Bezpochyby jste se již v životě ocitli v situaci, kdy bylo ohroženo zdraví někoho ve vašem okolí. S námi se již nebudete bát poskytnout první pomoc a možná i vy zachráníte lidský život. V ceně kurzu je zahrnuta praktická i teoretická část výuky pod vedením odborných pracovníků. Dle § 22 zákona 247/2000 Sb. mohou absolventi rekvalifikačního kurzu „Člen první pomoci v délce 80 hodin“ vyučovat zdravotnickou přípravu a provádět praktický výcvik v poskytování první pomoci.

Profil absolventa: Absolvent se naučí teoreticky i prakticky zvládat situace spojené s ohrožením života a zdraví. Dozví se, jak ošetřit běžná poranění, získá znalosti v oblasti hygieny a prevence nemocí a mnoho dalšího. Po absolvování kurzu se stane kvalifikovaným zdravotníkem, bude schopen podat kompletní zdravotnickou pomoc a také bude moci vykonávat funkci zdravotníka zotavovacích akcí.

Kvalifikační a vstupní předpoklady: ukončené střední vzdělání (výuční list nebo maturita), dovršení věku 18 let, čistý výpis z rejstříku trestu, dobrý fyzický a psychický stav

Rozsah kurzu: celkem 80 hodin + zkouška

Výstupní doklad: Osvědčení s názvem: „Člen první pomoci“, celostátně platné

Akreditace MŠMT ČR: MSMT-1820/2015–1/108

Cílová skupina

Zúčastnit se mohou všichni, kteří se chtějí v této oblasti vzdělat. Je vhodný třeba pro vedoucí dětských táborů, plavčíky, lidi s aktivním stylem života, kteří se mohou dostat do nebezpečných situací a všechny ostatní!

Certifikát Osvědčení s názvem: "Člen první pomoci", celostátně platné. Poznámka k ceně

AKČNÍ CENA! Kurz v termínu od 16.11.2017 nabízíme za 5 933 Kč (sleva 34%). Pro její uplatnění zadejte do přihlášky slevový kód CL34D. Při úhradě z ÚP platí základní cena. V ceně výukové materiály.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor