Detail kurzu

Specialista marketingu - rekvalifikace (MŠMT ČR)

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Chcete pracovat v oblasti marketingu? Nemáte znalosti pro tuto práci? Nevadí! Náš rekvalifikační kurz Vás naučí všemu potřebnému! Nejen, že se naučíte plno teoretických věcí, ale hlavně si vše prozkoušíte i v praktickém procvičování! Naučte se realizovat marketingové aktivity sami!

Obsah kurzu

Absolvent se bude orientovat v základních principech marketingu. Bude znát marketingové a podnikatelské principy včetně jejich výhod a možností užití v praxi. Bude vědět, jakou roli hraje marketing v podnikatelském prostředí i ve firmě a jak jej lze uplatnit ve firemním řízení v dnešní době. Aby mohl absolvent provádět marketingové aktivity efektivně, naučí se pohlížet na celou oblast z pohledu zákazníka i firmy. Bude znát prvky marketingového mixu a osvojí si jejich aplikaci v praxi [výrobek, cena, distribuce, komunikace aj.]. Orientovat se bude také v podstatě a formách maloobchodu a velkoobchodu, aby dokázal volit správné nástroje a marketingové strategie. Posluchači budou rovněž vědět, jaké prostředí firmu ovlivňuje, jak na něj reagovat, na co si dávat pozor a kde naopak hledat příležitosti. Absolventi umí provádět marketingové analýzy [výrobkové, cenové, plánovací atd.] a vyznají se také v marketingových strategiích, které umí i v praxi aplikovat! Taktéž si osvojí provádění marketingových výzkumů, a to od přípravy podkladů, realizace různých forem výzkumu [např. dotazník], až po vyhodnocení a interpretaci výsledků, a to i s využitím různých počítačových programů.

Rozsah kurzu: celkem 100 hodin + zkouška z profesní kvalifikace

Vstupní předpoklady: střední vzdělání (min. výuční list), dosažení věku 18 let, základní znalost obsluhy počítače

Zkouška: kurz je zakončen zkouškou z profesní kvalifikace Specialista marketingu, PK 66–021-N.

Akreditace MŠMT ČR: č.j. MSMT-7627/2015–1/220

Cílová skupina

Kurz je vhodný jak pro úplné začátečníky, tak pro již osoby se znalostmi, kteří se chtějí přiučit něčemu novému či inovovat své znalosti.

Certifikát Osvědčení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu; Osvědčení o získání profesní kvalifikace "Specialista marketingu" Poznámka k ceně

AKČNÍ CENA! Kurz v termínu 9.2.-4.5.2018 nyní nabízíme za 14 053 Kč (sleva 26%). Pro její uplatnění zadejte do přihlášky slevový kód SM26D. V ceně výukové materiály.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor