Praha 1- Staré Město

Základy HACCP a hygienické minimum

Základní informace
  • Termín kurzů: otvírá se podle zájmu
  • Místo konání: Novotného lávka 5, Praha 1
  • Cena: 2 771 Kč (2 290 Kč bez DPH)
  • Poznámka k ceně: Cena pro nečleny: 2 750 Kč bez DPH (3 328 Kč včetně DPH); Cena pro členy: 2 290 Kč (2 771 Kč včetně DPH)
  • Organizátor: Česká společnost pro jakost
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

Základní seznámení s principem systému kritických kontrolních bodů.

Pochopení významu a orientaci v související legislativě.

Znalost používaných odborných termínů.

Cílová skupina

Pracovníkům potravinářských firem a stravovacích služeb všech typů.

Kurz je vhodný pro řadové pracovníky a odpovědné osoby pro základní seznámení.

Obsahová náplň

  • cíle a význam systému HACCP
  • legislativa k systému HACCP
  • definice pojmů v rámci systému HACCP – sedm základních myšlenek systému HACCP, definice jednotlivých pojmů.
  • správná výrobní praxe, provozní hygiena jako základ systému HACCP

Termíny kurzů

Otvírá se podle zájmu.

Kurz na míru (vnitropodnikový kurz)

Kurz je možné organizovat i pro uzavřené skupiny, kde obsah, termín a místo se dohodne podle požadavků zákazníka.

Cena bude vypočítána na základě přesné specifikace objednavatele.

Doporučený rozsah kurzu: 1 den

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
Jana Kvapilová
tel:
+420 221 082 *** Zobrazit

e-mail:
kvapilova@... Zobrazit


Adresa
Novotného lávka 5, 11668 Praha 1

O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel:
+420 221 082 *** Zobrazit

e-mail:
sekretariat@... Zobrazit

web: www.csq.cz

Adresa
Česká společnost pro jakost
Novotného lávka 200/5, Praha 1- Staré Město Zobrazit na mapě

Hodnocení kurzu

(hlasujte)