Detail kurzu
Základy HACCP a hygienické minimum
Česká společnost pro jakost
Popis kurzu
Základní seznámení s principem systému kritických kontrolních bodů.
Pochopení významu a orientaci v související legislativě.
Znalost používaných odborných termínů.
Obsah kurzu
- cíle a význam systému HACCP
- legislativa k systému HACCP
- definice pojmů v rámci systému HACCP – sedm základních myšlenek systému HACCP, definice jednotlivých pojmů.
- správná výrobní praxe, provozní hygiena jako základ systému HACCP
Cílová skupina
Pracovníkům potravinářských firem a stravovacích služeb všech typů.
Kurz je vhodný pro řadové pracovníky a odpovědné osoby pro základní seznámení.
Cena pro nečleny: 2 750 Kč bez DPH (3 328 Kč včetně DPH); Cena pro členy: 2 290 Kč (2 771 Kč včetně DPH)
Kontaktní osoba
Jana Kvapilová
+420 221 082 231
kvapilova@csq.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality