Detail kurzu

ZAMĚSTNANECKÉ BENEFITY V ROCE 2015 (záznam on-line)

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Neuvedeno

Obsah kurzu

Vysvětlení základních principů a postupů při poskytování zaměstnaneckých benefitů z hlediska daní a pojistných odvodů v roce 2015, vč. zdůraznění změn oproti předchozímu stavu – základní vymezení benefitů. Možnosti z pohledu pojistných zákonů (vymezení vyměřovacího základu pro pojistné na zdravotní a sociální pojištění a na důchodové spoření, vliv na poskytování benefitů) – benefity z pohledu zákona o daních z příjmů (plnění, která u zaměstnanců nejsou předmětem daně nebo jsou od daně osvobozena), rozbor z hlediska zaměstnance i zaměstnavatele. Konkrétní příklady nejčastějších zaměstnaneckých výhod s vysvětlením nutných předpokladů. Daňové a finanční dopady pro zaměstnavatele i zaměstnance (vzdělávání zaměstnanců, pojistné na soukromé životní pojištění, spoření na penzi, příspěvek na dovolenou apod., služební vozidlo i pro soukromé účely, zápůjčky a dary, poskytnutí výrobků a služeb se slevou apod.). Zaměstnanecké benefity z pohledu ostatních daňových zákonů (vazba na zákon o DPH – plnění pro zaměstnance jakožto plnění mimo ekonomické účely, krácení odpočtu u souvisejících vstupů).

Cílová skupina

URČENO: Daňovým personalistům, vedoucím pracovníkům, ekonomům, mzdovým účetním a dalším osobám, které se zabývají problematikou lidských zdrojů a mají zájem se seznámit s problematikou zaměstnaneckých výhod z pohledu daní a daňové optimalizace.

PŘÍNOS: Po absolvování on-line kurzu se budete orientovat v možnostech poskytování zaměstnaneckých benefitů z daňového pohledu.

Poznámka k ceně

kód: Z1542100 - 950 Kč + DPH Základní cena

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor