Detail kurzu

10135: Microsoft Exchange Server 2010 - Konfigurace, správa a řešení problémů

NICOM, a.s.

Popis kurzu

Tento dokonale sestavený kurz Exchange Serveru Vám přináší naprosto zásadní a komplexní znalosti, které každý administrátor poštovního serveru prostě musí mít. Během školení se dozvíte vše potřebné pro správu messagingového prostředí, včetně vodítek, nejlepších postupů a rad pro zavedení systému zpráv.

Cílová skupina

Určeno podnikovým IT správcům, případně helpdesk profesionálům, kteří chtějí poznat Exchange Server 2010. V kurzu se kompletně naučíte zavést, spravovat a konfigurovat Exchange Server 2010 a řešit případné problémy pomocí správných nástrojů.

Role Exchange Serveru Nové verze tohoto serveru staví na modularitě a flexibilitě rolí. Pro správné zavedení systému je porozumnění aspektům rozdílných rolí velmi důležité. Věděli jste například, že Exchange 2010 využívá roli Client Access Serveru pro komunikaci se všemi typy klientů, včetně MAPI? Zabezpečení a spolehlivost Kurz na rozdíl od minulých verzí opravdu shrnuje vše potřebné. Budeme si povídat nejen o novinkách v oblasti dostupnosti (DAGy), ale samozřejmě i o zálohování  a zajištění dotupnosti nemailboxových serverů. S bezpečností se setkáme v mnoha rovinách. Ať už při přidělování rolí správcům a uživatelům systému, nebo správném zabezpečení transportu zpráv, či ovládání toku zpráv pomocí pravidel. Přechod ze starších verzí V kurzu je samostatnou částí pamatováno i na problematiku přechodu organizace z verze 2003, nebo 2007 na aktuální verzi. Dozvíte se vše potřebné pro hladký převod vaší firmy na nejnovější systém.

Kontaktní osoba

Vít Straka
+420 602 323 906
marketing@nicom.cz

Hodnocení




Organizátor