Detail kurzu

Profesionální fundraiser (Pracovník pro získávání finančních zdrojů), rekvalifikace (MŠMT ČR)

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Chcete se stát fundraiserem a nevíte, jak na to? Potřebujete pro neziskovou organizaci, zájmové sdružení, společnost či akci získat podporu a nejste si jisti, který směrem se vydat a co všechno učinit? Po absolvování získáte nejen teoretické znalosti, ale také praktické zkušenosti! Budete mít zároveň jedinečnou možnost v rámci výuky a obhajoby závěrečné práce předložit a konzultovat vlastní projekty. Počet osob v kurzu je omezen na max. 15 osob.

Obsah kurzu

Absolvent umí vytvořit optimální fundraisingový plán pro konkrétní instituci, uskupení i událost. Ví, jakým způsobem je vhodné oslovit dárce, kde je nalézt, jak s nimi efektivně komunikovat a pracovat i jaké legislativní opatření je nutné zohlednit. Absolvent ovládá fundraisingový proces včetně zpracování fundraisingového argumentu, zná základy individuálního, firemního i institucionálního fundraisingu a umí identifikovat potenciál organizace včetně stanovení možností, jak se dále rozvíjet. Účastníci kurzu ovládají nástroje fundraisingu a jsou schopni používat různé metody, aby mohli co nejlépe dosáhnout stanovených cílů. Také ví, jak uspořádat benefiční akci a jak lze zlepšit postavení neziskové organizace ve společnosti.

Rozsah 120 vyuč. hod. + zkouška

Výstupní doklad Celostátně platné osvědčení s názvem: „Pracovník pro získávání finančních zdrojů“

Cílová skupina

Kurz je vhodný pro naprosté začátečníky v této oblasti, stejně jako pro ty, kdo již mají zkušenosti se získáváním finančních i materiálních prostředků, ale potřebují získat ucelenou představu nebo chtějí vylepšit své schopnosti.

Certifikát Certifikát s celostátní platností, akreditováno MŠMT ČR. Poznámka k ceně

Sleva pro nezaměstnané 5%, v ceně jsou studijní materiály.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor