Detail kurzu

ZÁKON O DAŇOVÉM PORADENSTVÍ A KOMOŘE DAŇOVÝCH PORADCŮ

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Na semináři získáte nezbytné informace pro řádný výkon činnosti daňového poradce. Seznámíte se rovněž se zkušebním řádem, získáte představu o průběhu písemné a ústní části zkoušky.

Obsah kurzu

PRÁVA A POVINNOSTI DAŇOVÝCH PORADCŮ:

  • principy daňového poradenství jako právní služby založené na poskytování rad v oblasti zdaňování a zastupování klientů před státními úřady,
  • profesní předpisy profese, práva a povinnosti daňových poradců plynoucí ze zákona o daňovém poradenství,
  • etický kodex a další problematika, která se daňového poradenství dotýká, jako například zákon proti praní špinavých peněz nebo trestně právní předpisy.

PODMÍNKY KVALIFIKAČNÍ ZKOUŠKY:

  • systém kvalifikačních zkoušek – praktický průběh i závazná pravidla upravená zkušebním řádem Komory daňových poradců ČR.

Cílová skupina

Seminář je určen nejen těm, kteří se připravují na zkoušky u Komory daňových poradců ČR, ale i samotným daňovým poradcům, kteří se musí tímto zákonem řídit.

Poznámka k ceně

kód: 1602000 - 690 Kč + DPH Základní cena, kód: 160200A - 1 311 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 160200B - 1 863 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 160200C - 2 346 Kč + DPH c

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor