Detail kurzu
ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL PRAKTICKY, BEZ MÝTŮA S UŽITEČNÝMI TRIKY(SVIŽNĚ A ZDRAVĚ O NEZDRAVÉ STRAVĚ)
TSM, spol. s r.o.
Popis kurzu
V tomto celodenním semináři se naučíte, jak nakládat
s vlastním tělem tak, aby podávalo ten nejlepší pracovní výkon, Vy jste
se přitom cítili dobře a nemuseli jíst pouze kořínky a tofu.
Dozvíte se, kdy může být zdravější naládovat se pečeným
žebrem místo rybou, proč by většina lidí měla sníst denně
více než kilogram zeleniny (a jak to s přehledem zvládnout), podle čeho
odhalit kvalitní doplněk stravy a jak se nenechat napálit zdánlivě
zdravými potravinami.
V semináři se dozvíte i o moderních výzkumech současného stravování,
a jak můžete zvítězit nad nemilosrdnou vládou pana Žaludka nad vaším
jídelníčkem.
Jak přežít moderní pracovní zátěž.
Strava a pracovní výkon. Pitný režim na pracovišti. Spánkem k vyšší
produktivitě. Glukózová křivka a energie. Zdravé stravování
jednoduše a bez mýtů. Česká potravinová
pyramida. Příběh o ovoci a zelenině. Jak vypadá a co umí celozrnné
pečivo. Výživová individualita aneb bůček může být zdravý. Jak číst
etikety potravin. Mýty o zdravém
stravování. Pohádka o škodlivém éčku.
Skutečné množství vitamínů v zelenině a ovoci. Proč nemusí biokuře
chutnat lépe. O škodlivosti tučných výrobků. Ryby jsou zdravé!
Éra potravinových doplňků. Je potřeba
užívat doplňky? Mýty a fakta aneb co můžete od doplňků očekávat. Jak
poznat solidního výrobce a kvalitní výrobek. Evropa versus zbytek světa.
Pohled do budoucna, doplňky na míru. Obelstěte svůj mlsný
jazýček. Skryté podněty ke konzumaci kolem nás.
Scénáře nevědomého stravování. Efektivní metoda jak naučit děti jíst
zeleninu. Jak sníst méně a cítit zasycení. Malé změny jídelníčku
s velkými důsledky. Diskuse.
Obsah kurzu
V tomto celodenním semináři se naučíte, jak nakládat
s vlastním tělem tak, aby podávalo ten nejlepší pracovní výkon, Vy jste
se přitom cítili dobře a nemuseli jíst pouze kořínky a tofu.
Dozvíte se, kdy může být zdravější naládovat se pečeným
žebrem místo rybou, proč by většina lidí měla sníst denně
více než kilogram zeleniny (a jak to s přehledem zvládnout), podle čeho
odhalit kvalitní doplněk stravy a jak se nenechat napálit zdánlivě
zdravými potravinami.
V semináři se dozvíte i o moderních výzkumech současného stravování,
a jak můžete zvítězit nad nemilosrdnou vládou pana Žaludka nad vaším
jídelníčkem.
Jak přežít moderní pracovní zátěž.
Strava a pracovní výkon. Pitný režim na pracovišti. Spánkem k vyšší
produktivitě. Glukózová křivka a energie. Zdravé stravování
jednoduše a bez mýtů. Česká potravinová
pyramida. Příběh o ovoci a zelenině. Jak vypadá a co umí celozrnné
pečivo. Výživová individualita aneb bůček může být zdravý. Jak číst
etikety potravin. Mýty o zdravém
stravování. Pohádka o škodlivém éčku.
Skutečné množství vitamínů v zelenině a ovoci. Proč nemusí biokuře
chutnat lépe. O škodlivosti tučných výrobků. Ryby jsou zdravé!
Éra potravinových doplňků. Je potřeba
užívat doplňky? Mýty a fakta aneb co můžete od doplňků očekávat. Jak
poznat solidního výrobce a kvalitní výrobek. Evropa versus zbytek světa.
Pohled do budoucna, doplňky na míru. Obelstěte svůj mlsný
jazýček. Skryté podněty ke konzumaci kolem nás.
Scénáře nevědomého stravování. Efektivní metoda jak naučit děti jíst
zeleninu. Jak sníst méně a cítit zasycení. Malé změny jídelníčku
s velkými důsledky. Diskuse.
Cílová skupina
Veřejný kurz
Kontaktní osoba
Ing. Irena Spirová, LL.M
+420 517 333 699
info@tsmvyskov.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality