ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL PRAKTICKY, BEZ MÝTŮA S UŽITEČNÝMI TRIKY(SVIŽNĚ A ZDRAVĚ O NEZDRAVÉ STRAVĚ)

Přišli jste pozdě, tento kurz už není aktuální... :-(

Přejít na seznam:

Popis kurzu

V tomto celodenním semináři se naučíte, jak nakládat s vlastním tělem tak, aby podávalo ten nejlepší pracovní výkon, Vy jste se přitom cítili dobře a nemuseli jíst pouze kořínky a tofu. Dozvíte se, kdy může být zdravější naládovat se pečeným žebrem místo rybou, proč by většina lidí měla sníst denně více než kilogram zeleniny (a jak to s přehledem zvládnout), podle čeho odhalit kvalitní doplněk stravy a jak se nenechat napálit zdánlivě zdravými potravinami.
V semináři se dozvíte i o moderních výzkumech současného stravování, a jak můžete zvítězit nad nemilosrdnou vládou pana Žaludka nad vaším jídelníčkem.
Jak přežít moderní pracovní zátěž. Strava a pracovní výkon. Pitný režim na pracovišti. Spánkem k vyšší produktivitě. Glukózová křivka a energie. Zdravé stravování jednoduše a bez mýtů. Česká potravinová pyramida. Příběh o ovoci a zelenině. Jak vypadá a co umí celozrnné pečivo. Výživová individualita aneb bůček může být zdravý. Jak číst etikety potravin. Mýty o zdravém stravování. Pohádka o škodlivém éčku. Skutečné množství vitamínů v zelenině a ovoci. Proč nemusí biokuře chutnat lépe. O škodlivosti tučných výrobků. Ryby jsou zdravé! Éra potravinových doplňků. Je potřeba užívat doplňky? Mýty a fakta aneb co můžete od doplňků očekávat. Jak poznat solidního výrobce a kvalitní výrobek. Evropa versus zbytek světa. Pohled do budoucna, doplňky na míru. Obelstěte svůj mlsný jazýček. Skryté podněty ke konzumaci kolem nás. Scénáře nevědomého stravování. Efektivní metoda jak naučit děti jíst zeleninu. Jak sníst méně a cítit zasycení. Malé změny jídelníčku s velkými důsledky. Diskuse.

Cílová skupina

Veřejný kurz

Obsahová náplň

V tomto celodenním semináři se naučíte, jak nakládat s vlastním tělem tak, aby podávalo ten nejlepší pracovní výkon, Vy jste se přitom cítili dobře a nemuseli jíst pouze kořínky a tofu. Dozvíte se, kdy může být zdravější naládovat se pečeným žebrem místo rybou, proč by většina lidí měla sníst denně více než kilogram zeleniny (a jak to s přehledem zvládnout), podle čeho odhalit kvalitní doplněk stravy a jak se nenechat napálit zdánlivě zdravými potravinami.
V semináři se dozvíte i o moderních výzkumech současného stravování, a jak můžete zvítězit nad nemilosrdnou vládou pana Žaludka nad vaším jídelníčkem.
Jak přežít moderní pracovní zátěž. Strava a pracovní výkon. Pitný režim na pracovišti. Spánkem k vyšší produktivitě. Glukózová křivka a energie. Zdravé stravování jednoduše a bez mýtů. Česká potravinová pyramida. Příběh o ovoci a zelenině. Jak vypadá a co umí celozrnné pečivo. Výživová individualita aneb bůček může být zdravý. Jak číst etikety potravin. Mýty o zdravém stravování. Pohádka o škodlivém éčku. Skutečné množství vitamínů v zelenině a ovoci. Proč nemusí biokuře chutnat lépe. O škodlivosti tučných výrobků. Ryby jsou zdravé! Éra potravinových doplňků. Je potřeba užívat doplňky? Mýty a fakta aneb co můžete od doplňků očekávat. Jak poznat solidního výrobce a kvalitní výrobek. Evropa versus zbytek světa. Pohled do budoucna, doplňky na míru. Obelstěte svůj mlsný jazýček. Skryté podněty ke konzumaci kolem nás. Scénáře nevědomého stravování. Efektivní metoda jak naučit děti jíst zeleninu. Jak sníst méně a cítit zasycení. Malé změny jídelníčku s velkými důsledky. Diskuse.

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
Ing. Irena Spirová, LL.M
e-mail: info@tsmvyskov.cz

Adresa
BRNO, učebna firmy TSM, Cejl 62 (světle zelená budova, vchod dvorním traktem, učebna ve 2. poschodí), BRNO

O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel: +420 517 333 699
mobil: +420 736 216 375
e-mail: tsm@tsmvyskov.cz
web: www.tsmvyskov.cz

Adresa
TSM, spol. s r.o.
Dukelská 117/12, Vyškov Zobrazit na mapě