ISO 22000 - Interní auditor

Základní informace
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

Norma ISO 22000 si klade za cíl harmonizovat celosvětově požadavky na systém managementu bezpečnosti potravin v rámci celého potravinového řetězce. Školení je určeno organizacím zapojeným do potravinového řetězce, od zemědělské prvovýroby, přes výrobce krmiv, výrobce potravin, dopravce, veškeré dodavatele služeb (úklid, DDD atp.), až po maloobchodní prodej a veřejné stravování včetně nepřímo zapojených organizací, jako např. výrobci strojů a zařízení, balícího materiálu, čistidel, přísad a ingrediencí, které budují systémy managementu bezpečnosti potravin.

Cílová skupina

Předběžné znalosti nejsou požadovány. Je vhodné, aby účastníci měli orientaci v základních požadavcích na systém HACCP a systém managementu kvality podle ISO 9001.

Obsahová náplň

Školením získáte

  • Přehled potravinové legislativy ČR a EU
  • Seznámení s novou mezinárodní normou, která zahrnuje všechny oblasti zpracování potravin od zemědělské prvovýroby až po prodej potravin či podávání pokrmů. K jednotlivým požadavkům bude krátce vysvětleno, jak je zavést do praxe s respektováním specifik oboru. Součástí semináře bude seznámení s průběhem certifikace podle této nové normy.

Termíny kurzů

Otevírá se čtvrtletně.

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
Petra Kuncová
tel: +420 210 088 268
mobil: +420 731 611 638
e-mail: petra.kuncova@cz.bureauveritas.com

Adresa
Olbrachtova 1, 140 02, Praha

O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel: +420 210 088 268
mobil: +420 731 611 638
e-mail: lenka.bockova@cz.bureauveritas.com
web: www.bvtraining.cz

Adresa
BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.
Olbrachtova 1, Praha 4 Zobrazit na mapě