HACCP - Jak provádět interní audit

Základní informace
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

Přínos kurzu Dvoudenní kurz pro zástupce organizací se zavedeným systémem HACCP. Seznámíte se s požadavky systému HACCP, s nařízením ES 852/2004, ale také získáte přehled potravinové legislativy ČR a EU.

Po ukončení kurzu získáte Osvědčení o absolvování kurzu.

Cílová skupina

Předběžné znalosti nejsou požadovány. Je vhodné, aby účastníci měli orientaci v základních požadavcích na systém HACCP a systém managementu kvality podle ISO 9001.

Obsahová náplň

Obsah kurzu

  • Přehled potravinové legislativy ČR a EU.
  • Systém HACCP – principy a postup zavádění.
  • Všeobecné požadavky Mze a informace o ISO 22000.
  • Pravidla správné výrobní a hygienické praxe.
  • ISO 19011:2011 – Terminologie z oblasti auditů, typy auditů, další související normy a předpisy, psychologické aspekty, proces certifikace (plánování a příprava auditu, provedení auditu, zprávy z auditu, následné akce).

Termíny kurzů

Otevírá se čtvrtletně.

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
Lenka Bočková
tel:
+420 210 088 *** Zobrazit

mobil:
+420 731 611 *** Zobrazit

e-mail:
lenka.bockova@... Zobrazit


Adresa
Olbrachtova 1, 140 02 Praha

O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel:
+420 210 088 *** Zobrazit

mobil:
+420 731 611 *** Zobrazit

e-mail:
lenka.bockova@... Zobrazit

web: www.bvtraining.cz

Adresa
BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.
Olbrachtova 1, Praha 4 Zobrazit na mapě

Hodnocení kurzu

(hlasujte)