Detail kurzu

Základní pětidenní přípravný kurz KOORDINÁTOR BOZP NA STAVENIŠTI (Přípravný kurz před zkouškou z odborné způsobilosti k činnostem koordinátora BOZP na staveništi podle zákona č. 309/2006 Sb.)

ROVS – Rožnovský vzdělávací servis s.r.o.

Popis kurzu

Přípravný kurz před zkouškou k získání odborné způsobilosti k činnostem koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi podle zákona č. 309/2006 Sb., v platném znění.

Obsah kurzu

Pětidenní přípravný kurz před zkouškou z odborné způsobilosti k činnostem koordinátora BOZP na staveništi podle zákona č. 309/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Účastníci tohoto vzdělávacího kurzu si pod vedením zkušených lektorů zopakují jednotlivá témata.

Jaké by měl mít účastník před zahájením kurzu znalosti základní stavebně odborné znalosti a zkušenosti v oboru stavebnictví potřebné pro výkon činnosti koordinátora základní znalosti a zkušenosti v oboru bezpečnosti práce ve stavebnictví potřebné pro výkon koordinátora Kurz doplní tyto základní znalosti o činnost koordinátora BOZP, jeho působnost, povinnosti, instrumenty a pravomoci. Co obdrží účastník na kurzu ZDARMA studijní materiály v tištěné a elektronické podobě ZDARMA software Rizika na PC ve stavebnictví (pro ostatní cena 5.000 Kč vč. PDH) ZDARMA software Tester Koordinátor pro procvičení testových otázek ke zkoušce (pro ostatní cena 1.500 Kč vč. DPH) ZDARMA demoverze softwaru KOO-LEX® Účastníci tohoto kurzu nebo i jiné fyzické osoby splňující předpoklady odborné způsobilosti podle § 10 zákona 309/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů se mohou jako uchazeči o zkoušku přihlásit ke zkoušce odborné způsobilosti. Pokud uchazeči vykonají úspěšně zkoušku z odborné způsobilosti k činnostem koordinátora BOZP na staveništi, získají osvědčení a stávají se osobami odborně způsobilými.

Účastníci tohoto kurzu mají nárok na slevu 50% na jakýkoliv software ROVS (nevztahuje se na Testery a aktualizace). Účastníci přípravných kurzů KOO mají možnost pořídit si program KOO-LEX® na zpracování plánu BOZP za 4 800 Kč včetně DPH (pro ostatní je cena 9600 Kč). Doporučené pomůcky: Vzhledem k tomu, že se na kurzu budeme věnovat písemné práci ke zkoušce z odborné způsobilosti k činnosti koordinátora – Plánu BOZP, doporučujeme si sebou donést notebook. www.rovs.cz

Cílová skupina

Koordinátor BOZP na staveništi.

Certifikát Platnost osvědčení 5 let.

Kontaktní osoba

Petra Rašovská
+420 725 862 128
info@rovs.cz

Hodnocení




Organizátor