Detail kurzu

Šetřící diety (seminář)

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Chtěli byste se seznámit s potravinami, které tzv. šetří náš trávicí trakt. Jakým způsobem? Které jsou vhodné potraviny a technologické postupy u onemocnění jako je např. vředová choroba gastroduodena. Dnes velmi časté onemocnění způsobené především nevhodným životním stylem dnešní doby. Životním stylem plným stresu, nepravidelností a špatné životosprávy.

Chcete znát jak předcházet onemocněním způsobujícím choroby gastrointesti­nálního traktu? Rovněž a především Vás seznámíme s dietními postupy u těchto diet indikovaných v nemocnicích. Nejednou se Vám může v životě přihodit setkání s klientem, který Vám řekne, že má indikaci diety např. č. 2? Budete znát, co to znamená? V neposlední řadě se tato onemocnění týkají třeba Vašich rodinných příslušníku či známých.

Rozsah: 5 vyuč. hod Výstupní doklad: Osvědčení o účasti

Obsah kurzu

Objasnění pojmů mechanické, chemické a termické šetření Charakteristika šetřících diet Význam šetřících diet v dietním stravování Objasnění jednotlivých diet Indikace šetřících diet Domácí příprava šetřících diet

Cílová skupina

Seminář je vhodný pro všechny, co mají zájem seznámit se s potravinami, které šetří trávicí trakt.

Poznámka k ceně

AKČNÍ CENA! 645 Kč (sleva 14%). Pro její uplatnění zadejte do přihlášky kód DIETY14D. V ceně výukové materiály.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor