Detail kurzu

Microsoft Word - kurz pro pokročilé

NICOM, a.s.

Popis kurzu

Přestaňte používat počítač jako drahý psací stroj. Využijte možnosti textového editoru MS Word naplno, pomůže Vám v tom naše pokročilé školení MS Word.

Cílová skupina

Formátování dokumentu
  • Na kurzu se naučíte, jak si přizpůsobit prostředí aplikace MS Word, aby Vám co nejvíce vyhovovalo pro práci. Naučíte se podstatně rychleji formátovat dokumenty pomocí stylu a motivů. Jediným kliknutím tak můžete přeformátovat celý dokument. Již nikdy nemusíte vzpomínat, jak to vypadalo minule.
Automatické obsahy
  • Naučíte se vytvářet automatické obsahy, které znáte z knih. Víceúrovňové odrážky a číslování budou pro vás hrou. Většina uživatelů si na nich vyláme zuby a pak už je nikdy nepoužívá. Je to škoda, stačí mít ty správné informace a vše hravě zvládnete.
Práce s oddíly
  • Díky oddílům objevíte skryté možnosti MS Wordu. Budete díky nim moci mít ve stejném souboru některé stránky na výšku a jiné na šířku (např. se širší tabulkou), můžete tvořit sloupce textu, mít na stránkách různé okraje podle potřeby. Dokonce můžete stránky ohraničovat různými motivy a opět různě podle potřeby. Oddíly zkrátka přinášejí nové možnosti práce s textem.
Profesionální vzhled dokumentů
  • Po absolvování kurzu budete schopni vytvářet jak různé projekty v zaměstnání tak třeba vytvořit svoji knihu se vším všudy. S elektronickými záložkami, poznámkami pod čarou a vysvětlivkami, profesionálně vypadajícím automatickým obsahem a dalšími prvky.
Hromadná korespondence a práce v týmu „sledování změn“
  • Díky hromadné korespondenci můžete oslovit spoustu adresátů jediným dopisem, pozvánkou či oznámením. Tvoříte-li výsledné dokumenty na základě připomínek a změn od ostatních lidí, pak je pro vás nástroj Sledování změn neocenitelnou pomůckou. Už žádné pročítání každého dodaného dokumentu zvlášť, ale rychlé zpracování všech najednou.
Předdefinované stavební bloky
  • Pomocí předdefinovaných stavebních bloků vytvoříte profesionální dokument za desetinu času oproti standardní tvorbě – to jsou obrovské úspory času a práce. K tomu spoustu dalších vychytávek, které vám pomohou maximálně zautomatizovat práci s dokumentem. To je pokročilý kurz MS Word.

Kontaktní osoba

Vít Straka
+420 602 323 906
marketing@nicom.cz

Hodnocení




Organizátor