Detail kurzu

Zvyšování výkonnosti a rozvoj firmy

OTIDEA vzdělávání, s.r.o.

Popis kurzu

Existuje jeden zlatý recept na úspěšnou firmu? Jak je možné, že někdy vše jede jak po másle a jindy uděláte první poslední a stejně to nefunguje? Kudy vede cesta pryč ze slepých uliček ke skutečné efektivitě?

Na semináři si projdete klíčové situace, které nejčastěji brání zvyšování efektivity lidí a firem. Vysvětlíte si nejčastější manažerské omyly a naučíte se, jak své lidi rozvíjet tak, aby bylo možné odhadnout výsledky.

Obsah kurzu

firemní kultura, hodnoty, vize, poslání a jejich vliv na výkonnost firmy vliv prostředí na chování jednotlivce (loajalita, angažovanost, motivace, fluktuace, …) funkční motivace lidí bez drahých moderních nástrojů využívání omezených technických a lidských zdrojů zvládání změn jako konkurenční výhoda manažerské styly a jejich vliv na výkonnost a motivaci lidí (koncepce Grid® prof. Blakea) leadership návody na rozvoj lidí a organizace jak rozvíjet lidi, aby byly vidět výsledky (rozdíly mezi vzděláváním a rozvojem firmy) správná aplikace koučování, trénování, školení a jak to naopak vypadá, když se to nedaří udržení koncentrace jednotlivců a týmů na vybranou činnost kde se ve většině firem skrývá potenciál k vyšší efektivitě možnost konzultace řešení situací z vaší praxe tipy z praxe při zvyšování výkonnosti konkrétních firem řada dalších maličkostí s významnými dopady na úspěch firmy

Budete mít možnost diskutovat konkrétní situace ze své praxe. Svá očekávání můžete lektorovi předem zaslat.

Cílová skupina

Manažery a majitele firem

Kontaktní osoba

Hana Růžičková
+420 295 565 126
hana.ruzickova@otidea.cz

Hodnocení




Organizátor