Detail kurzu

Trénink vyjednávání pro nákupčí

1. VOX a.s.

Popis kurzu

V průběhu tohoto intenzívního semináře si vyzkoušíte a ověříte, čemu se při vyjednávání vyhnout a co naopak vždy použít. Seznámíte se s vyjednávacími taktikami dodavatelů a natrénujete vhodné reakce. Vyzkoušíte si mnoho účinných postupů pod vedením zkušeného vyjednavače.

Obsah kurzu

PŘÍPRAVA NA VYJEDNÁVÁNÍ: Zjištění informací o dodavateli, znalost dodavatele – příprava vyjednávací strategie a taktiky – jak na odhad průběhu obchodního jednání a stanovení krizových variant – nácvik možných vyjednávacích variant. Verbální i neverbální komunikace a jak s ní pracovat během jednání – práce s námitkami a argumentací – nejčastější bariéry a chyby v průběhu komunikace – vedení rozhovoru otázkami – vliv řeči těla ve stěžejních momentech jednání.

PRŮBĚH VYJEDNÁVÁNÍ: Vyjednávací postupy vedoucí k dosažení cílů – analýza dodavatele, cílů, volba vhodné vyjednávací taktiky – zvládnutí vyjednávacích taktik druhé strany – manipulace ve vyjednávání – individuální a skupinové vyjednávání – rozdělení rolí v týmu – jak se dají budovat dlouhodobé vztahy s dodavateli již v průběhu jednání.

KRIZOVÉ SITUACE: Jak řešit situace, kdy ani jedna strana nemůže nebo nechce ustoupit – zvládání konfliktních situací a předcházení konfliktům – vyjednávání se složitými partnery (nekompetentními, arogantními apod.) – proč jednání neuspěchat a jak postupovat krok za krokem – role času ve vyjednávání.

Intenzívní nácviky v průběhu celého semináře s využitím reálných situací z praxe.

Cílová skupina

Seminář je určen všem, kteří vyjednávají s dodavateli i těm, kteří se zabývají strategickým i operativním nákupem.

Poznámka k ceně

kód: 1725300 - 6 590 Kč + DPH Základní cena, kód: 172530A - 12 521 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 172530B - 17 793 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 172530C - 22 406 Kč +

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor