Hygienické minimum • hygiena veřejného stravování • zásady správné výrobní a hygienické praxe

Základní informace
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

Ředitelka odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání vás podrobně seznámí s danou problematikou.

Cílová skupina

Určen pro pracovníky v potravinářských provozech, veřejná stravovací zařízení – restaurace apod., pro stravovací zařízení středních a vysokých škol, učiliště, vojenská zařízení, věznice, nemocnice, domovy apod.

Obsahová náplň

  • platná legislativa v oblasti potravinového práva
  • správná výrobní a hygienická praxe v provozovnách stravovacích služeb
  • osoby provádějící činnosti epidemiologicky závažné – zásady osobní hygieny
  • zásady provozní hygieny v provozovně stravovacích služeb
  • HACCP
  • druhy kontaminace potravin – ochrana před jejich vznikem v provozovně stravovacích služeb
  • diskuze – odpovědi na dotazy

Účastníci semináře obdrží „Osvědčení o účasti“ a pracovní materiály vypracované lektorem.

Lektor:
Ing. Jitka ŠVECOVÁ

Termíny kurzů

19.09.2017

9.00-13.30 hod

Přihlásit se

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
Jana Valentová
tel:
+420 585 757 *** Zobrazit

mobil:
+420 724 242 *** Zobrazit

e-mail:
valentova@... Zobrazit


Adresa
Hotel AVANTI, Střední 549/61, 602 00 Brno, Ponava

O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel:
585 757 421 *** Zobrazit

e-mail:
seminare@... Zobrazit

web: www.anag.cz

Adresa
ANAG, spol. s r.o.
Kollárovo nám. 698/7, Olomouc Zobrazit na mapě

Hodnocení kurzu

(hlasujte)