Detail kurzu

Hygienické minimum • hygiena veřejného stravování • zásady správné výrobní a hygienické praxe

ANAG, spol. s r.o.

Popis kurzu

Ředitelka odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání vás podrobně seznámí s danou problematikou.

Obsah kurzu

  • platná legislativa v oblasti potravinového práva
  • správná výrobní a hygienická praxe v provozovnách stravovacích služeb
  • osoby provádějící činnosti epidemiologicky závažné – zásady osobní hygieny
  • zásady provozní hygieny v provozovně stravovacích služeb
  • HACCP
  • druhy kontaminace potravin – ochrana před jejich vznikem v provozovně stravovacích služeb
  • diskuze – odpovědi na dotazy

Účastníci semináře obdrží „Osvědčení o účasti“ a pracovní materiály vypracované lektorem.

Cílová skupina

Určen pro pracovníky v potravinářských provozech, veřejná stravovací zařízení – restaurace apod., pro stravovací zařízení středních a vysokých škol, učiliště, vojenská zařízení, věznice, nemocnice, domovy apod.

Hodnocení




Organizátor