Detail kurzu

Pracovní konstelace – vaše pracovní situace očima těch druhých

1. VOX a.s.

Popis kurzu

V průběhu tohoto intenzivního workshopu budete poznávat své chování, své signály – vytvoříte si vlastního pozorovatele, který vám pomůže korigovat vaši roli.

Obsah kurzu

Pracovní konstelace vám ukáží vaši skutečnou roli v práci – jste oběť? Přirozený vůdce? Autorita? Klaun? Vy se nějak vidíte, ale možná jinak chcete působit a vaše okolí vás vnímá třeba už úplně jinak.

Podle vašeho vyprávění vám ostatní účastníci předehrají situaci tak, jak ji vidí oni. Podíváte se sami na sebe očima vašeho okolí. Pak si situaci zahrajeme znovu tak, jak chcete, aby příště dopadla. Všichni se staneme spoluhráči a zároveň pomocníky pro ty druhé.

Pravidlem pracovních konstelací je laskavost, pokora a pochopení pro druhé, pro jejich vlastní cestu, jinakost, slabosti i dary. Vytvoříme bezpečné prostředí pro sebe i pro druhé.

Cílová skupina

Tento workshop je určen všem zájemcům všech profesí, kteří chtějí poznat sami sebe i svoji skutečnou roli v práci.

Poznámka k ceně

kód: 1726220 - 2 900 Kč + DPH Základní cena, kód: 172622A - 5 510 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 172622B - 7 830 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 172622C - 9 860 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor