Detail kurzu

Efektivní time management a stress management

1. VOX a.s.

Popis kurzu

V průběhu tohoto semináře se seznámíte s problematikou uspořádání času i s principy stress managementu. Poznáte svá slabá místa v hospodaření s časem, v plánování – i odkládání úkolů. Zaměříte se na prevenci stresu, nacvičíte relaxační techniky. Zjistíte, jaké situace jsou pro vás stresové, vypjaté a vypracujete si postup pro jejich zvládání.

Obsah kurzu

ZÁKLADY TIME MANAGEMENTU: Diagnostika individuálního vztahu k času – princip důležitého a naléhavého – určování priorit dle různých hledisek – Paretův princip a jeho užití v praktickém životě – analýza efektivního využití času – biorytmy a energetický cyklus jako nástroj optimálního plánování dne, křivky výkonu – grafy využití času, metody krátkodobého a dlouhodobého plánování – týdenní a denní plánování – zloději času – interní a externí rušiče – nebezpečí odkládání – analýza.

STRESS MANAGEMENT, KRIZOVÁ KOMUNIKACE: Komunikace jako stresogenní činitel – asertivní komunikační techniky – komunikace ve vypjatých situacích, umění odmítat, žádat o laskavost atd. – antimanipulační techniky jako nástroj v boji se stresem – interpersonální konflikty jako psychická zátěž a cesty z nich – základní dovednosti delegování a jejich nácvik – individuální obranné mechanizmy – vliv skupinové atmosféry na pracovní výkon, týmová kooperace – základní mechanismy vzniku stresu – zdroje vnitřního a vnějšího stresu a jejich odbourávání – autodiagnostika aktuální stresové hladiny – relaxační a autoregulační techniky – využití stresu k osobnímu růstu.

Cílová skupina

Neuvedeno

Poznámka k ceně

kód: 1725670 - 3 790 Kč + DPH Základní cena, kód: 172567A - 7 201 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 172567B - 10 233 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 172567C - 12 886 Kč + D

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor