Detail kurzu

Daně pro nestátní neziskové organizace

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Seminář vám poskytne odborný výklad a umožní diskuzi týkající se problematických oblastí daní.

Obsah kurzu

Daň z příjmu – zdanění poslání hospodářské činnosti a příjmů z nakládání s majetkem – osvobození příjmů – typické daňové a nedaňové výdaje – daňové odpisy a daňová zůstatková cena dlouhodobého majetku – osvobozené a neosvobozené dary – dary, sponzorské smlouvy, reklama – odlišnosti daně z příjmu pro jednotky vedoucí jednoduché účetnictví – specifické problémy DPH pro NNO – podmínky vzniku plátcovství – osoby identifikované k dani a jejich povinnosti – osvobozená plnění (s ohledem na typické případy NNO) – krácení nároku v poměrné výši a krácené výši – vyrovnání odpočtu DPH, úprava odpočtu DPH – DPH a dotace – silniční daň v NNO – vybrané kapitoly ze správy daní – registrační povinnost – možnosti kontroly – sankce při porušení povinnosti.

Cílová skupina

Účetním, ekonomům a vedoucím pracovníkům všech neziskových organizací účtujících dle vyhlášky č. 504 (občanská sdružení, nadace, o.p.s., církevní společnosti, SVJ a další).

Poznámka k ceně

kód: 1706090 - 2 065 Kč + DPH Základní cena, kód: 170609A - 3 924 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 170609B - 5 576 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 170609C - 7 021 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor