Detail kurzu

Enterprise Architect - komplexní modelování

LBMS, s.r.o.

Popis kurzu

Kurz se zaměřuje na praktické použití CASE nástroje Enterprise Architect pro modelování Enterprise architektury se zaměřením na notace ArchiMate®, BMPN a UML®. Posluchači budou seznámeni s použitím nástroje Enterprise Architect pro architektonický model v notaci ArchiMate® při tvorbě vybraných pohledů a jejich provázání na detailní procesní model v notaci BPMN 2.0 a dalšími logicky navazujícími modely popisu, struktury a chování aplikací pomocí notace UML®.

Obsah kurzu

Ve výkladu budou stručně zopakovány charakteristiky disciplíny Enterprise architektury a notace jazyků ArchiMate®, BPMN a UML®. Kurz se nezaměřuje na detailní výklad těchto notací, ale na filozofii propojení architektonických modelů s detailními modely procesů a objektově orientovaného návrhu, přičemž hlavní těžiště kurzu spočívá v demonstraci modelovacích postupů v prostředí nástroje Enterprise Architect. Nedílnou součástí kurzu jsou příklady zasazené do ucelené případové studie, na kterých si posluchači budou moci sami vyzkoušet použití probíraných modelovacích technik.

Cílová skupina

Kurz je určen pro analytiky, architekty, vlastníky a manažery procesů, metodiky, business analytiky a vedoucí projektů, kteří chtějí efektivně používat nástroj Enterprise Architect a udržovat a zhodnocovat Enterprise architekturu.

Kontaktní osoba

Zuzana Havlíčková
+420 221 115 211
kurzy@lbms.cz

Hodnocení




Organizátor