Detail kurzu
Alergeny v potravinovém průmyslu • problematika řízení a označování alergenů v potravinách
ANAG, spol. s r.o.
Popis kurzu
Cíl: seznámit účastníky s problematikou řízení alergenů ve výrobě a o označování alergenů. Seminář se bude také věnovat různým aspektům výskytu alergenů v potravinách a s tím souvisejícím alergiím. Vysvětlí, jaké jsou hlavní potravinové alergeny a jaké alergie mohou vyvolávat.
Obsah kurzu
- co jsou alergie – příčiny a dopad na zdraví
- obecné informace o alergenech
- významné potravinové alergeny a intolerance
- bezpečná výroba potravin a pokrmů – řízení alergenů ve výrobě potravin
- informace o alergenech v potravinách – označování potravin
- alergeny a systém HACCP
- diskuze – odpovědi na dotazy
Cílová skupina
Určeno pro všechny zájemce, kteří se ve své profesi setkávají s problematikou řízení alergenů ve výrobě, označování alergenů a dále výskytu alergenů v potravinách.
Kontaktní osoba
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality