Detail kurzu

Vaříme krabičkovou dietu - praktický kurz

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Potýkáte se také Vy, nebo někdo ve Vašem okolí, s nadváhou či přímo obezitou? Rádi byste se naučili vařit si každý den zdravou, a přitom chutnou stravu? Potom se s námi přijďte naučit vařit praktickou krabičkovou dietu. V dnešní době stále více přibývá lidí, kteří se potýkají s nadváhou a obezitou. Jestliže chce člověk zhubnout a nižší váhu si udržet, je vždy nutné omezit energetický příjem a ideálně zvýšit energetický výdej. Plánování stravy a sestavování jídelníčků, které odpovídají svým složením mírnému redukčnímu režimu, zvládne i úplný laik. Navíc si takto zařadí do jídelníčku potraviny, které mu vyhovují. V kurzu Vás naučíme, jak si správně uvařit do praktických krabiček celodenní energeticky limitovanou stravu, která obsahuje potřebné vitamíny a nerostné látky, ale je zároveň chutná a zasytí.

Obsah kurzu

  1. Základní znalosti z oblasti výživy obézních.
  2. Znalosti o vhodných potravinách, skladbě stravy a vhodných technologických postupech přípravy pokrmů, které se uplatňují v redukčních režimech.
  3. Seznámení s moderními technologiemi a novými postupy, které lze využívat při přípravě dietní stravy.
  4. Znalosti a dovednosti potřebné k sestavování jídelních plánů pro jednotlivé dny.
  5. Praktickou ukázku přípravy pokrmů do krabiček s degustací.

Cílová skupina

Poradci pro výživu a veřejnost zajímající se o zdravou stravu a její přípravu.

Poznámka k ceně

AKČNÍ CENA! Kurz v termínu 24.1.2018 nyní nabízíme za 851 Kč (sleva 14%). Pro její uplatnění zadejte do přihlášky slevový kód PPVsem5D. V ceně výukové materiály.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor