Detail kurzu

Production Manager

Gradua-CEGOS, s.r.o.

Popis kurzu

Osvojit si postupy úspěšné komunikace. Naučit se vést formální rozhovory se svými podřízenými. Najít možnosti dalšího zlepšení ve vedení pracovního týmu. Naučit se účinněji motivovat své podřízené. Zlepšit rozhodování v každodenní praxi manažera. Dozvědět se, jak efektivněji plánovat svůj čas. Naučit se účinně čelit stresu na pracovišti. Odhalit možnosti nasazení moderních nástrojů řízení výroby. Pochopit globální význam logistiky. Naučit se, jak použít metody řízení výroby a logistiky. Umět efektivně využívat ekonomické a marketingové nástroje řízení. Seznámit se s nejnovějšími poznatky z oblasti řízení kvality a naučit se je efektivně využívat.

Obsah kurzu

Komunikace pro manažery. Vedení rozhovorů s podřízenými. Organizace a vedení efektivního týmu. Motivace zaměstnanců. Time Management pro manažery výroby. Prevence a zvládání stresu. Výrobková politika. Kalkulace nákladů a výrobní ceny. Komplexní management kvality. Projektové řízení. Moderní metody řízení. Logistika pro manažery.

Cílová skupina

Manažerům, vedoucím výroby a majitelům firem, kteří mají zájem o nejmodernější metody, znalosti a dovednosti ve svém oboru.

Kontaktní osoba

Zákaznické centrum Gradua-CEGOS
+420 226 006 300
gradua@gradua.cz

Hodnocení




Organizátor